EuroElectric | Despre noi
euroelectric, despre noi, electroenergetic
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,vss_responsive_adv,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
big-title

Servicii de calitate, soluții constructive, calitate și promtitudine la prețuri competitive

S.R.L. „Euroelectric” este o companie specializată în servicii de construcții și montaj electric, de-a lungul activității sale în acest domeniu compania și-a făcut un nume puternic prin profesionalismul și eficacitatea cu care își abordează toate lucrările prin forțe proprii cu un colectiv format din experți în domeniu.

     Euroelectric se poate mândri cu executarea și finalizarea a numeroase proiecte pe teritoriul Republicii Moldova. Reputația companiei a fost realizată prin promovarea continuă a unei politici de satisfacere a cerințelor clienților prin cele mai optime soluții constructive și prin prețurile competitive și condițiile avntajoase de plată!
În condițiile globalizării economiei mondiale și în tendința conformării țării noastre la cerințele standardelor internaționale, pe piață s-a conturat tot mai mult necesitatea de a furniza produse și servicii de un înalt nivel de calitate ca răspuns la creșterea exigențelor clienților și a concurenței.
Pentru menținerea în competiție cu companiile care au un obiect de activitate asemănător, fiind conștienți că vor reuși să supraviețuiască numai acele întreprinderi care se pot adapta rapid cerințelor, noi, considerăm că scopul principal în domeniul calității este „satisfacerea tuturor cerințelor contractuale ale clienților noștri, respectarea termenelor stabilite și obținerea unor prețuri cât mai atractive, toate acestea obținându-se pe baza respectului și sincerității față de client”.
EuroElectric își propune realizarea acestui scop prin menținerea și dezvoltarea unui sistem de management al calității în corespundere cu standardele internaționale aplica domeniului nostru de activitate.

Obiective

Obiectivele generale ale companiei sunt:

  • Consolidarea poziției și câștigarea de noi piețe de desfacere prin executarea serviciilor la un nivel de calitate care să satisfacă cerințele și așteptările cliențior;
  • Creșterea competitivității serviciilor prin utilizarea tehnologiilor și echipamentelor performante;
  • Executarea în termenii stabiliți a serviciilor solicitate;
  • Dezvoltarea competențelor profesionale ale angajaților;
  • Angajamentul companiei de a respecta cerințele legislației.